2016-ban Clifford, a nagy piros kutya is mozikba kerül

Nem sokkal azután, hogy a Universal Pictures kitűzte A vadász (The Huntsman) és A múmia (Untitled Mummy Reboot) premierjét, most épp azt jelentették be, hogy 2016. április 8-án küldik mozikba a Clifford, a nagy piros kutya (Clifford, The Big Red Dog) mozifilmet - írja a Variety.

2016-ban Clifford, a nagy piros kutya is mozikba kerül

Egyelőre ezen a napon nincs ellenfele ennek az animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó mesterműnek, viszont a Universal máris befoglalt három dátumot abból a hónapból: A The Best Man Wedding április 15-én, A vadász április 22-én, Clifford pedig április 8-án érkezik.

Perpillanat sem forgatókönyvírója, sem pedig rendezője nincs a filmnek, viszont producerként a Scholastic Mediás Deborah Forte érkezik a fedélzetre, akik a gyermekkönyvek kiadásáért is feleltek.

Clifford 1963-ban tűnt fel a köztudatban Norman Bridwell jóvoltából, akiről később több mint 60 történetet írtak, és összesen 127 millió példányt adtak el belőlük. A történetben egy fiatal lányt, és piros kutyáját, Cliffordot ismerhetjük meg, aki sokkal nagyobbra nő meg, mint fajtársai.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .