Újabb Robert Ludlum regényt filmesít meg a Universal

Újabb Robert Ludlum regényt filmesít meg a Universal[3]A Deadline híresztelése szerint a Universal Pictures megszerezte egy újabb Robert Ludlum regény, a The Janson Directive megfilmesítési jogait, melyhez fel is kérték John Hlavin forgatókönyvírót, hogy álmodja papírra a szkriptet.

A regény Robert Ludlum 2001-ben történet elhalálozása után egy évvel jelent meg. A történet középpontjában Paul Janson egykori haditengerész és kém áll, aki jelenleg biztonsági tanácsadóként keresi kenyerét, és emellett elvállal egy melót, hogy megment egy fontos civilt. Azonban a dolgok akkor fordulnak csak igazán rosszra, amikor Janson ellen merényletet követnek el, ami után elkezd nyomozni, és hatalmas összeesküvésre bukkan.

Júniusban már írtam, hogy John Hlavin fogja írni a Risk forgatókönyvét a Sony Pictures számára. Ben Smith és Jeffrey M. Weiner producerként abajgatják a The Janson Directive-et a Captivate Entertainmenten keresztül, és ugyancsak ők producálnak két másik Robert Ludlum adaptációt, a The Chancellor Manuscript-et, és a Universalos Jason Bourne spin-offot, a The Bourne Legacy-t is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .