Robert De Niro és Al Pacino újra maffiafilmben

Robert De Niro és Al Pacino újra maffiafilmben_thumbA Deadline New York értesülései szerint elképzelhető, hogy a két legendás színész, Robert De Niro és Al Pacino valamilyen formában jelen lesznek a Martin Scorsese rendezésében készülő The Irishman című filmben.

A projekt a Paramount berkein belül fut. A történetben egy, a való életben is létező maffiában tevékenykedő gyilkost, Frank "The Irishman" Sheeran-t ismerhetünk meg. Robert De Niro és társa, Jane Rosenthal produceri posztot töltenek majd be, további szereplőként pedig szeretnék leszerződtetni Joe Pesci-t. Az még egyelőre nem világos, hogy milyen szerepekben lesz jelen Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci, mint ahogyan azt sem árulták el, hogy kit láthatunk majd Frank "The Irishman" Sheeran szerepében.

A forgatókönyvet Steven Zaillian adaptálta Charles Brandt, I Heat You Paint Houses könyve alapján, amely szerint Sheeran részt vett a Jimmy Hoffa elleni merényletben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .