Majdnem kész az Avatar 2, az Avatar 3 és az Avatar 4 forgatókönyve, de Schwarzenegger nélkül készülnek

James Cameron rendezőnek ismét szómenése volt, és természetesen az Avatar 2-ről (2016), az Avatar 3-ról (2017) és az Avatar 4-ről (2018) árult el új információkat, amelyek előkészületi munkálatai már folyamatban vannak, és a három filmet egyszerre hozzák tető alá, ami alatt a forgatást értik, habár a forgatókönyvek is egy időben készülnek.

Majdnem kész az Avatar 2, az Avatar 3 és az Avatar 4 forgatókönyve, de Schwarzenegger nélkül készülnek

Már majdnem elkészült mindhárom film forgatókönyve, még nagyjából hat hét van még hátra, és a filmeken azért fognak egyszerre dolgozni, mert lényegében ugyanazok a szereplői, ugye értelemszerűen ugyanabban a világban játszódnak, és sokkal egyszerűbb egyszerre letudni a három filmet, mint újra felépíteni minden díszletet.

Az Avatar 2-t 2016 novemberére jelentették be, és a FOX góréja, Rupert Murdoch tisztában van vele, hogy Cameron híres arról, hogy nem mindig tudja tartani a határidőket, de megéri majd rá várni, mert mindig valami ütőssel áll elő. A Titanic például eredetileg 1997 júliusában került volna mozikba, de a stúdió eltolta a premiert decemberre, hogy befejezhessék az SFX munkálatokat.

Tavaly szeptemberben szóba került, hogy Arnold Schwazenegger és James Cameron újra egyesítik erőiket az Avatar 2-ben, azonban Cameron most egyértelműen tagadta ezeket a pletykákat, mert hiába ápol jó kapcsolatokat Arnie-val, nem lát számára megfelelő szerepet ezekben a folytatásokban.

Hogy végül mikor valósulnak meg a szóban forgó filmek, szinte mindegy, mert ahogyan Murdoch is mondta, megéri rá várni, de ne menjetek túl messzire, máris készül a következő nagy kaliberű hír. Illetve végezetül ide írnám, amit szerintem csak twitteren ejtettem el pár héttel ezelőtt, hogy a pletykák szerint a három film költségvetése együttesen $1 milliárd dollár lesz, persze ezt azóta sem erősítette meg a FOX.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .