Halálos iramban 8-9 Justin Lin rendezésében?

Justin Lin filmes szakember már otthonosan mozog a Halálos iramban-filmek világában, hiszen ő rendezte a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is, ellenben a jövőre debütáló Halálos iramban 7-et (Furious 7) már nem.

Halálos iramban 8-9 Justin Lin rendezésében

A Deadline beszámolója szerint a Universal Pictures ismét meggyőzte Lint a fő székbe, és több filmre írtak vele alá, ami egyben a franchise fináléját is jelenti, de nem világos, hogy hány részt forgat le nekik egymást követően. Mindenki kettőre tippel, tehát a Halálos iramban 8 (Fast & Furious 8) és a Halálos iramban 9 (Fast & Furious 9) képezik a téma tárgyát.

James Wan rendezésében forgott le a hetedik rész, aki múlthónapban elkötelezte magát a Démonok között 2-re (The Conjuring 2), tehát vagy nem jön be neki az akció műfaja, vagy csak kipróbálta magát, és egyelőre ennyi. Egyébként Lin rendezte volna az új Bourne filmet, de úgy tűnik, hogy a stúdió inkább a Matt Damon-Paul Greengrass párosra bízza a folytatást.

Forgatókönyvírója még nincs a nyolcadik és a kilencedik autós filmnek, viszont nem lenne meglepő, ha egy szép napon Chris Morgan feltűnne a semmiből.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .