Angelina Jolie filmet írt magának és Brad Pittnek

Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie fogják alakítani annak az új, címmel még nem rendelkező filmnek a főszereplőit, amelyhez Angelina Jolie írta a forgatókönyvet.

Angelina Jolie filmet írt magának és férjének, Brad Pittnek

Jelenleg még forgalmazójuk nincs, de mivel két jelentős hollywoodi személyiségről van szó, biztosan nem okoz majd gondot eladni projektjüket egy nagyobb stúdiónak.

A történet részleteit nem osztották meg, ugyanis elmondásuk alapján még nagyon kezdetleges állapotban van. Tehát semmi sincs kőbe vésve, viszont a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith (Mr. and Mrs. Smith) óta ez lesz az első alkalom, hogy közös filmben szerepelnek, ami nem kevesebb, mint $478,2 millió dollárt jövedelmezett annak idején.

Angelina Jolie-t következőnek a Demóna (Maleficent) címszerepében láthatjuk, amelynek premierjét Amerikában május 30-án tartják, hozzánk pedig egy héttel később érkezik. Jolie jelenleg második rendezése, az Unbroken utómunkálataival foglalatoskodik, amelyben Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund és Jai Courtney is főszerepet játszik. Ennek premierjét karácsonykor tartják.

Ami pedig Pittet illeti, legutóbb a 12 év rabszolgaságban láthattuk, következő szerepe pedig a Fury című II. világháborús filmben lesz, amelynek első hivatalos képeit a reggel folyamán posztoltam.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .