A Karib-tenger kalózai 5 első hivatalos képe!

Johnny Depp kézsérülését követően ma visszatért A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) ausztráliai forgatására, Jerry Bruckheimer producer pedig ennek örömére megosztotta az első hivatalos képet.

A Karib-tenger kalózai 5 első hivatalos képe!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. zsocso

    Johnny Depp bohóckodása még érdekel valakit? Századszor is ugyanaz a karakter csak más a film cime.

  2. Hollingsworth

    Én szeretem az első 3 részt, de a negyedik után engem is hüvösen hagy ez a rész. De lehet hogy egy jó trailer változtat a dolgon! :)

  3. Nekem nincs gondom ezekkel a karakterekkel, bár Depp-fan vagyok. Mondjuk, annyit azért hozzátennék, hogy Jack Sparrow-val sohasem volt bajom, és fura módon a félresiklott negyedik részből a londoni rész tetszett a legjobban. Ebben az a különös, hogy az nem épp a tengeren játszódik… Meglátjuk, remélem, hogy nem cseszik el az ötödik részt, mert akkor baromi mérges leszek.

    Egyébként meg, halkan linkelném a Black Mass első hivatalos képét: http://filmnews.hu/johnny-depp-durvulasa-az-elso-black-mass-kepen/

  4. zsocso

    Amikor Depp úgy játszott, mint a Donnie Brasco-ban, a Sleepy Hollow-ban vagy a From Hell-ben, akkor én is fan voltam. De amit leripacskodik a mostani filmjeiben, az kritikán aluli.

    • Ízlések és pofonok, de valóban kissé uncsi lett egy bizonyos szinten…