Zack Snyder Supermant teaseli

Ahogyan az várható volt, szerencsére a tegnapi hitvány minőségű Justice League jelenetkép mára remek minőségben is megtekinthető. Ezen felül Zack Snyder rendező elárulta, hogy Supermannek (Henry Cavill) igenis nagy szerepe lesz ebben a filmben minden szempontból. Ha bővebben olvasnátok róla.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Hát gondoltam, hogy Superman nem maradhat ki egy Justice League filmből. De arra kiváncsi vagyok hogyan bánnak majd vele. Visszatérhet gonoszként és sokkal gyengébben is. Mindkettőre volt példa a képregényekben. Én a gonoszra tippelek.

  2. 22defense

    Írták valahol hogy a JL meg a Wonder woman gyenge történetü meg hogy nem áll össze egy egésszé, persze mindez egy benfentestöl származik aki a filmmel kapcsolatban áll…..pfff. Azért kicsit olyan mintha valakinek szúrná a szemét hogy ilyen sikereket ér el a DC.Még annyit hogy a DC filmeket kicsit változatosabb rendezőkkel kellene elkészíteni akik paralel együtt dolgoznak az írókkal így kicsit változatosabb lenne.A Marvell filmektől sem lehet azért hasra esni.Én mindenesetre szeretem a DC karaktereit és filmjeit, remélem hogy mindig a legjobbat fogják kihozni a filmjeikből.