A Warner újabb középkori csatás filmmel készül

A Warner Bros. csapott le a World Breaker nevet viselő forgatókönyvre, amelyet a The Signal rendezőjétől, William Eubanktól és Philip Gawthorne-tól vásároltak meg - tudtuk meg a Varietytől.

A Warner újabb középkori csatás filmmel készül

Egy középkorban játszódó történetről van szó, amelyben egy skót hadvezért ismerhetünk meg, aki fiai segítségével megvédi ostrom alá kerülő várukat, amely ellen egy könyörtelen parancsnok és mindenre elszánt serege indított támadást. Bizonyára sokatoknak beugrott, hogy a Warner Bros. égisze alatt készült az új Artúr Király-film (Knights of the Roundtable: King Arthur), amelynek főszereplői Charlie Hunnam, Idris Elba és Astrid Berges-Frisbey lesznek, a rendezés pedig Guy Ritchie-re vár. Na most, nyilván a World Breaker egy kisebb kaliberű film lesz ehhez képest.

Nem meglepő módon a World Breaker rendezője William Eubank lesz, producerként pedig Brian Kavanaugh-ones, Ben Pugh és Rory Aitken érkezik a fedélzetre.

A forgatás részleteit nem ismerjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .