Wahlberg egy szálat se pihen

Wahlberg egy szálat se pihen

Mark Wahlberg a The Fighter promóciós körútját járja mostanság, ami közben elejtette az MTV-nek, hogy tervben van, hogy jövőre forgatnák a Broken City-t, melyet Allen Hughes rendez.

Az alábbiakat mondta a színész a projektről:

Van ez a másik dolog, a Broken City, amit le akarunk forgatni jövő év végére Allen Hughes vezényletével. Ez az egyik legjobb meg nem filmesített forgatókönyv. Elképesztő anyag, amely vonzza a csodálatos tehetségeket. Remélhetőleg minden összejön. Krimi és rejtély egyben, mely a régi klasszikusok szellemében fog készülni. Hasonló lesz, mint a Kínai negyed (Chinatown), vagy a Szigorúan bizalmas (L. A. Confidential).

Brian Tucker vetette papírra a Broken City forgatókönyvét, ami egy sötét hangvételű thriller, melyben Wahlberg egy Billy Taggart nevű ex-zsarut alakít, aki elveszíti munkáját, miután lelő egy 16 éves diákot. Nyolc évvel az eset után Taggart magánnyomozóként dolgozik, és felkérik, hogy kezdjen el nyomozni az egyik polgármesterjelölt hűtlen felesége után.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .