W.H.O. Doctor a World War Z-ben? Crossover? Miii?

Tegnap este bejelentették a Doctor Who sorozat új Dokiját, aki sokak bánatára - köztük jómagam is - Peter Capaldi lett. Nos, a címben emlegetett epicségek nem engem illetnek meg, estefelé a párom böngészgetett, hogy miben is láthattuk a színészt, aztán említette a nekem igencsak bejövős Z világháborút.

W.H.O. Doctor a World War Z-ben Crossover Miii

Hogy kit alakított Peter Capaldi a WWZ-ben? Az Egészségügyi Világszervezet egyik dokiját, de ugyanilyen szerepet töltött be a filmben Pierfrancesco Favino, Ruth Negga és Mortiz Bleibtreu is. És hogy ez hogyan függ össze a címmel? Úgy, hogy az Egészségügyi Világszervezet rövidítése a W.H.O. angolul, és mivel ő W.H.O. Doctor volt, így lényegében 'elrejtettek' nekünk négy dokit. Mekkora összeesküvés elmélet már ez, nem?!

Az 1958-as, skót születésű Peter Capaldi már nem épp huszonéves időszakát éli, így baromi furcsa lesz Matt Smith után egy ilyen embert látni A Doktor szerepében. Engem viszont a crossover-elmélet sokkal jobban felvillanyoz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .