Vasember új páncélja az Amerika Kapitány 3-ban, ami a Bosszúállók 3-4-et vezeti fel, és ez még…

Már dolgoznak az Amerika Kapitány 3-mon (Captain America: Civil War), és a már biztos szereplőkről tudjuk, hogy hasonló lesz, mint a Bosszúállók.

Amerika Kapitány 3 és Bosszúállók 2-3

Nos, Chris Evans mellett Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) is visszatér korábbi szerepében, de Robert Downey Jr. (Vasember), Jeremy Renner (Sólyomszem), Anthony Mackie (Falcon), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Frank Grillo (Crossbones), Chadwick Boseman (Fekete Párduc) és Daniel Brühl (Zémó báró) is részese lesz a folytatásnak.

No, de nem is ez a lényeg, hanem az, amint Chris Evans ejtett el, vagyis az Amerika Kapitány 3 vezeti fel a Bosszúállók harmadik és negyedik (Avengers: Infinity War Part 1, Avengers: Infinity War Part 2) részét. Egyetlen Bosszúálló nem tér vissza, ő pedig nem más, mint Mark Ruffalo Hulkja, viszont Scarlett Johansson azon van, hogy meggyőzze Anthony és Joe Russo rendezőpárost Hulk visszatéréséről.

Mivel nyakunkon a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) premierje, szállingóznak a különféle morzsák, hogy mik valósultak meg, és mik azok, amik csak tervben voltak. Joss Whedon rendező arról beszélt, hogy kivágta Hulk legjobb jelenetét, hogy kedvezzen a jövőbeli Marvel filmeknek. Bővebben, és esetleg spoileresen.

Sőt, azt is Whedontól tudjuk, hogy voltak tárgyalások arról, hogy Pókember és Captain Marvel is szerepeljen a Bosszúállók: Ultron korában, amit nagyszerűnek tartott volna, viszont ennek több jogi akadálya is volt a tervezés idején. Erről bővebben az Empire oldalán olvashattok, szintén spoilerveszély tábla mellett.

Végül pedig nézzünk egy újabb koncepcióképet, amelyen Vasember páncélján van a hangsúly, ami sokkal ütősebb, mint a Mark 46, és csak úgy emlegetik, mint a 'vérző penge páncélt'.

Vasember 3 Amerika Kapitány 3 páncél

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .