Martin Scorsese legendákat toborzott

Martin Scorsese még mindig tudja, hogyan keltse fel az ember figyelmét. A The Hollywood Reporter arról számolt be tegnap, hogy a rendező begyűjtötte a következő filmje, a The Irishman főszereplőit.

Nem is akárkikről van szó, legendákról: Robert De Niro és Al Pacino mellett Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale és Ray Romano is szerepet kaptak a The Irishman-ben. A címszerepet De Niro (Frank Sheeran) zsebelte be, míg Al Pacino Jimmy Hoffa bőrébe bújik, és hihetetlen, de még sohasem dolgozott együtt Scorsesével. Pesci a pennsylvaniai maffiafőnököt, Russell Bufalinót eleveníti meg, míg Ray Romano egy családtagot, Bill Bufalinót.

A forgatókönyvet Steve Zaillian (Schindler listája) adaptálta forgatókönyvvé Charles Brandt regénye, az I Heard You Paint Houses című regénye nyomán. A film finanszírozása jó kezekben van, a Netflix pénzeli Scorsesét és bandáját, és a tervek szerint még idén mozikba kerülhet, hiszen nevezni akarnak vele az Oscarra.

A The Irishman forgatása még ebben a hónapban elkezdődik New Yorkban, és elvileg decemberig tart, ami érdekesen hangzik a premier miatt...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás