Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében

Emlékeztek még a rövidéletű Max Headroom című sorozatra, melynek címszereplőjét Matt Frewer alakította, akit most visszahoznak a '80-as évekből?

Az alábbi forgatási képek alapján bizony nagyon úgy tűnik, Terry Gilliam rendező visszahozza új drámájában, a The Zero Theoremben, és a karaktert Matt Damon fogja alakítani.

Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 01

A történet középpontjában egy számítógéphacker (Christoph Waltz) áll, aki állandóan az internetet bújja, hogy ráleljen az emberiség eredetére. Ám a főhőst folyton megzavarja egy Management nevű sötét szervezet. Az alábbi fotók a bukaresti forgatáson készültek, és Matt Damon látható filmbeli öltözékében és anélkül, vakítóan fehér hajjal, de Christoph Waltz is kiszúrható elvileg.

Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 02Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 03Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 04Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 05Terry Gilliam rendezi Matt Damont és Christoph Waltzot hackeres filmjében 06

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .