Szerencsecsillag (The Lucky One) feliratos előzetes és hivatalos sztori

Logan Thibault (Zac Efron) miután leszerel a tengerészgyalogságtól elindul megkeresni azt az ismeretlen lányt, akinek fényképét a háború során találta: azóta hisz benne, hogy ez a kép védte meg őt Irakban a rá leselkedő haláltól. Mikor rátalál a gyerekét egyedül nevelő fiatal nőre (Taylor Schilling), képtelen elárulni, hogy miért is érkezett. Munkát vállal a családnál, és a kezdeti bizalmatlanság ellenére egyre közelebb kerül Beth-hez. De az egykori katonát nyomasztja a titok, amit magával hozott, és ami talán közéjük állhat…

Szerencsecsillag (The Lucky One) feliratos előzetes és hivatalos sztori

A Szerelmünk lapjai (The Notebook), az Éjjel a parton (Nights in Rodanthe) és az Üzenet a palackban (Message in a Bottle) is Nicholas Sparks regénye alapján készült: a világ egyik legsikeresebb írójának történetéből készült ez megindító és megható romantikus film Zac Efron, és a Mercy angyalai című sorozatból megismert bájos Taylor Schilling főszereplésével, amelyre április 19-től lehet jegyet váltani a hazai mozikban.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Én meg még az előzetest sem láttam, de majd DVD-n biztos teszek vele egy próbát. :)