Robert Downey Jr. Richard Linklater új filmjében

Az Annapurna Pictures közös munkába kezd Susan és Robert Downey Jr. produkciós cégével, a Team Downeyval, hogy együtt hozzanak tető alá egy egyelőre címmel nem rendelkező filmet, amelynek alapjait a REPLY ALL podcast egyik adása adja.

Richard Linklater rendezi a filmet, a főszerepben pedig Robert Downey Jr.-t láthatjuk. A podcast cselekményében egy Dr. John Brinkley nevű sarlatánt ismerhetünk meg, aki csalással, hamis gyógyszerekkel, populizmussal és az akkori kor legújabb technikai vívmányával, a rádióval szerzett magának hírnevet és vagyont. Ahogy Brinkley egyre híresebb lesz, felfigyel rá Dr. Morris Fishbein, az Amerikai Orvosok Szövetségének tagja, és évtizedes küldetésbe kezd, hogy lebuktassa őt.

A REPLY ALL podcast adásai azt mutatják be, hogyan formálják az emberek a technológiát és hogyan formálja a technológia az embereket. Az alapokat adó Man of the People című epizódot 2017. január 19-én tették közzé.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .