Rendezőre talált A sebhelyesarcú reboot

Mindig kiráz a hideg, amikor egy klasszikust vesznek elő, évek óta félek, hogy mikor jelentik be A keresztapa (The Godfather) rebootot, ramake-et, vagy hívjuk, ahogy akarjuk. A The Wrap értesülései szerint a chilei származású Pablo Larrain (No) fogja rendezni A sebhelyesarcú (Scarface) rebootot a Universal Pictures számára.

Rendezőre talált A sebhelyesarcú reboot_prev

Az első filmet Howard Hawks rendezte 1932-ben, amelynek alapjait az 1929-es Armitage Trail nevű azonos című regény adta. 1983-ban Brian De Palma modernizálta a sztorit Al Pacino főszereplésével, és idestova 30 évvel később úgy tűnik, szükség van a még újabb változatra... Félünk?

Martin Bregma és Marc Shmuger producerek állnak a projekt mögött, és a mexikói vezető ezúttal napjaink Los Angelesében fog alkotni. A főszereplő keresztneve Tony lesz, mint De Palma filmjében, de más vezetéknevet kap. A Donnie Brasco írója, Paul Attanasio írta a forgatókönyv legújabb változatát, ami épp porondon van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. krobe

    Most már mindenből film lesz,magyar mosópor reklámból thriller,a gillett reklámból horror reboot.Ötlethiány.