Reese Witherspoon most épp Sofia Vergarával szárnyal

Reese Witherspoon most épp Sofia Vergarával szárnyal

A Deadline szerint Reese Witherspoon és Sofia Vergara fogják alakítani a Don't Mess With Texas címszereplőit, amelyre a Universal Pictures tett szert egy licitháborún.

John Quantance és David Feeney írták a film forgatókönyvét, amelynek középpontjában egy rendőrnő és egy fogoly áll, akik együtt mennek Texasba, hogy legyűrjenek néhány korrupt rendőrtisztet.

Reese Witherspoon nem csak főszereplője lesz a filmnek, hanem producerként is kiveszi részét a Pacific Standrad nevű cégén keresztül, és partnerei, Bruna Papandrea és Dana Fox is besegítenek neki. John Quantance és David Feeney jegyzik a Fox szitkomját, a Ben és Kate-et is.

A Universal Pictures erőteljesen ráfekszik a projektre, és gyorsütemben szeretné elkészíteni a filmet, így a forgatást már jövő márciusban el is kezdik.

Reese Witherspoont mostanság a Mud című indie drámában láthatta az amcsi közönség, de érintett az Inherent Vice, a Passengers és a Three Little Words című filmekben is. Sofia Vergarát pedig Robert Rodriguez folytatásában, a Machete Killsben láthatjuk nemsokára, aki posztert is kapott a napokban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .