Pókember és társa

Pókember és társa

Akkor most hivatalosan is: Semmi kétség, az év egyik legnagyobb mozis szenzációja a mindenkit behálózó, júliusi A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man, hazai bemutató: július) lesz, ám az új szereplőkkel, új rendezővel megfiatalított, újrainduló filmnek máris ellenfelet szervez a gyártó stúdió. A hírek szerint a Sonynál újra nekiláttak a Venom előkészítéséhez. A Pókember 3-ban (Spider-Man 3) mozivászonra lépő, félig ember, félig az űrből származó gonosz szimbióta néhány éve már majdnem főszereplővé vált, ám az akkori terv nem valósult meg.

Most, úgy tűnik, az új Pókember-film mellett neki is jut hely a mozikban. És a netes pletykák szerint a producerek Josh Tranket akarják. Az erő krónikája (Chronicle, már a mozikban) rendezője néhány hete robbant be a mozis köztudatba: első filmje kis költségvetésű, de ötletekben gazdag sci-fi három átlagos kamaszról, akik véletlenül szuperképességekre tesznek szert. A 26 éves rendező Az erő krónikája bemutatója (és kasszasikere) óta a producerek kedvence lett: jó pár felkérést kapott, és még több készülő filmmel hozták hírbe. Most talán Pókember egyik leggonoszabb ellenségéből faraghat főszereplőt - ha aláírja a szerződést, és ezzel valóban belép a megafilm-rendezők exkluzív klubjába.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Anonymous

    Csupa jó hír! :)
    Kiváncsian várjuk a fejleményeket! ;-)