Percy Jackson + Selena Gomez

Még egy félisten is zavarba jön néha. A Percy Jackson - Szörnyek tengere 3D (12) (Percy Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.) ifjú sztárja, a mindössze 21 éves Logan Lerman új filmjében elképesztő tetteket hajt végre. Szörnyekkel vív meg, küklopszokkal és a titánokkal küzd, és belekeveredik mindabba, amit a mai digitális technika egy nagyköltségvetésű fantázia-moziban egy filmhős elé akadályul állíthat.

Percy Jackson   Selena Gomez

Amikor azonban egy riporter azzal szembesítette, hogy Selena Gomez nemrégiben azt nyilatkozta: nagyon tetszik neki a fiatal színész, Logan a showbusinessben egészen szokatlan reakcióra vetemedett: elpirult, dadogni kezdett, és végül csak valami olyasmit tudott kinyögni, hogy megtisztelő egy világsztár figyelme, és ő is csinosnak tartja Gomezt. A következő kérdés már egyenesen az volt, hogy tudja-e, a szép Gomez éppen szingli, hiszen szakított, Justin Bieberrel. Ez aztán végképp leblokkolta a filmbeli hőst. De azt még a legnagyobb zavarában sem volt hajlandó elárulni, ő jár-e valakivel: lehet, hogy filmsztár lesz, de a magánéletét szeretné továbbra is titokban tartani - mondta a fiatal tehetség.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .