Penge lánya közeleg. Vagy nem.

A Comic-Con idején hallottunk utoljára a Penge 4-ről, ami mögött ugye már a Marvel áll. A minap érdekes pletyka röppent fel, mert miért is lenne bármi megerősítve. Méghozzá az, hogy az új Penge (Blade) film nem Wesley Snipes vámpírvadász karakterére fókuszálna, hanem egy új női vadászra.

Penge lánya közeleg

Az eredeti tervek szerint a Marvel egy újragondolt képregényt is kiadott volna, amelynek középpontjában Penge lánya állna, de ez most egyelőre elhalasztották. A Bleeding Cool értesülései szerint azért halasztották el a képregények megjelentetését, mert szeretnék, ha összhangban lenne a filmmel.

Sok minden befolyásolja a projektet, és már jó néhány év eltelt a legutóbbi film óta is. Ami biztos, hogy mostanra a Marvelhez kerültek vissza a jogok, és egy időben Netflixes sorozatról is járta a hír, de mostanra minden kérdőjelessé vált.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Ezek a projektek marha jól szoktak elsülni. Akik szerették a Penge filmeket, azok Penge miatt szerették. Nem a lánya vagy bármelyik családtagja miatt. Emlékezzünk csak vissza Indiana Jones és John McLane fiára. Milyen jók is lettek azok.