Pacific Rim: Maelstrom forgatási fotók és egy új szereplő

Az ausztrál The Daily Telegraph fotósának köszönhetjük a Pacific Rim: Maelstrom első forgatási képeit, amelyeken John Boyegát láthatjuk. Boyega fogja alakítani az Idris Elba által játszott karakter fiát, aki mellett Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian és Levi Meaden bizonyíthat.

pacific-rim-maelstrom-forgatasi-kepek-es-egy-uj-szereplo

A filmet Steven S. DeKnight (Daredevil tévésorozat) rendezi Derek Connolly (Jurassic World) forgatókönyvéből, amelynek stábja egy újabb szereplővel, a kínai akciósztárral, Zhang Jinnel bővült. Ahogyan azt láthattátok az előző mondatban, nem ő lesz a film egyetlen kínai szereplője, számolnunk kell még Wesley Wonggal, Lily Jivel, Chen Zitonggal, Lan Yingyinggel, Qian Yongchennel és vendégszereplőként jelen lesz Xiao Yang, valamint a koreai származású Kim Jeong-Hoon is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ezekszerint fontos lesz nekik a kinai piac. Húzónevek nincsenek ugyebár. Valamivel vissza kell hozni a pénzt. Mellesleg én nem bánom, mert ha világméretü konfliktus van, akkor ne csak az amcsik vegyék ki a részüket a Föld megmentéséből.