Női főszereplős Ocean's remake Sandra Bullockkal

Hollywoodnak már tényleg semmi sem szent, készül az Ocean's remake. A The Playlist úgy tudja, hogy Sandra Bullock veszi át George Clooney szerepét, és a manapság divatos formulát alkalmazzák, vagyis női főszereplőkkel gondolják újra a 2001-ben útnak indult trilógiát.

Női főszereplős Ocean's remake Sandra Bullockkal

Sandra Bullock új filmjét, az Our Brand Is Crisist ezen a hétvégén mutatták be Amerikában, ami egy politikai témájú film, és a szerepet eredetileg George Clooneynak írták. A forrás szerint Gary Ross (Az éhezők viadala) rendezi a filmet (jobb nem volt?!), viszont George Clooney producerként beszáll a buliba Steven Soderbergh-gel, az Ocean's trilógia rendezőjével együtt, és az eredeti tervek szerint Jerry Weintraub producer is visszatért volna, de a halálát követően jegelték a projektet.

Weintraub idén nyáron hunyt el, és akkor úgy tűnt, hogy pihentetik a projektet, viszont a korábban megbízott Olivia Milch mostanra kész forgatókönyvvázlattal állt elő, vagyis a háttérben nagyon is folytak a munkálatok. Arról nincs hír, hogy az Ocean's remake-nek lesz-e bármilyen köze az első filmhez, viszont bennfentesek állítása szerint Clooney vendégszereplőként visszatér Danny Ocean szerepében. A történet részleteiről pedig nagyon korai lenne még beszélni, minden képlékeny, és titkolóznak is. Még 10 női főszereplőt kell bejelenteniük a közeljövőben, és a minden lében kanál Jennifer Lawrence neve is szóba került elméletben.

Nekem csupán annyi kérdésem van: miéééééééééééééééééééééééért?! Egyébként az a meglepő, hogy a női főszereplős remake ötlete George Clooneytól származik, és Steven Soderbergh, valamint Jerry Weintraub is mellette állt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Szmandra Krisztián

    Én megnézném, ha Sandy mellett tényleg ott lenne Jennifer Lawrence. A többi csajra is lenne ötletem: Melissa McCarthy, Emma Watson, Jessica Alba, Dakota Fanning, Megan Fox, Anna Kendrick, Halle Berry, Cobie Smulders, Hayley Kiyoko, Cote De Pablo, Maggie Q. És ha a rosszfiú helyett rosszlány lenne: Whoopi Goldberg.

  2. zsocso

    Az Oceans 11 is csak egy átlagos film volt. Már azt sem értem mindek remakelni. A film végi kommandós csavart pedig egy az egyben a Leon a profiból lopták. Az Oceans 12 pedig az egyik legunalmasabb film, amit valaha láttam. Amikor Julia Robert eljátsza, hogy ő Julia Roberts az az egyik legnyomorultabb ripacskodás, amit eddig láttam. Meg kell buktatni az ilyen hülye remakeket, aztán kénytelenek lesznek valami újat kitalálni. Point Break, Ghostbusters, Road House, Oceans Eleven…..megvannak már ezek a producerek őrülve.

  3. kroobe

    Road House ami egy rohadt jo film volt,egy novel katasztrofa, mi lesz itt ……….pfff