Nicolas Winding Refn olasz feldolgozást producál

Nicolas Winding Refn elfoglalt ember mostanság, hiszen nemrég mutatták be Cannes-ban új filmjét, a Neon démont, most pedig a Deadline arról számolt be, hogy Refn elvállalta, hogy producerként felügyeli az 1972-es olasz film, a Mi történt Solenge-zsel? (What Have You Done to Solange?) remake-jét.

Nicolas Winding Refn olasz feldolgozást producál

A film története egy Enrico Rosseni (Fabio Testi) nevű tanárról szól, aki egy sorozatgyilkosság gyanúsítottjává válik abban a lányiskolában, ahol dolgozik. Az alapokat továbbra is Edgar Wallace regénye, a The Clue of the New Pin adja, és az eredeti változat zenéjét a legendás Ennio Morricone szerezte.

Refn teljesen odáig van az eredeti filmért, amit az akkori időszak egyik legjobbjának nevezett. A rendező dán székhelyű produkciós cége, a Space Rocket Nation producerként tutujgat, ez a film pedig már a harmadik horror remake lesz a rendező palettáján a Mániákus zsarut (Maniac Cop) és a Boszorkányvadász generálist (Witchfinder General) követően.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .