Napi WTF: Amy Schumer lehet Barbie

A nap legmegdöbbentőbb hírét a The Hollywood Reporter szállította, szóval nem holmi szóbeszéd, hogy Amy Schumerrel tárgyal a Sony Pictures, hogy bújjon Barbie bőrébe egy élőszereplős filmben.

napi-wtf-amy-schumer-lehet-barbie

Ezzel egy időben a rendezőt is keresik, és már csak az hiányzik, hogy Paul Feigig eljussanak a telefonkönyvben. Egyébként Schumer az a kiköpött Barbie alkat, ti is így látjátok, ugye?! Valljuk be, van baj az agyban...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. tokesrece

    Ő!? A kalácsképű?! Én nem is értem hogy mitől ilyen nagy szám ez Amy Schumer! Én egy évvel ezelőt azt se tudtam hogy ki az! Hollywood kifogyott a szép szőkehajú színésznőkből?

  2. Hollywood kifogyott az olyan szép szőkehajú színésznőkből, akik egy ilyen tré szerepet elvállalnak.

  3. Szánalom a köbön, de igazatok lehet. Kifogyott az olyan szőke színésznőkből, akik nem hessegetik el a Sonyt egy ilyen felkereséssel…

  4. Én úgy tudom, hogy ő csak egy lesz a sok Barbie közül. Ő lesz a csúnya Barbie a szépek között. Igy viszont rendben van a casting. Még akár vicces is lehet. Vagy rosszul tudom?

    • tokesrece

      Én úgy tudom hogy Melissa McCarthy is benne lesz, és ő lesz a kövér fingós Barby! :D :D :D