Múmia reboot női főszereplővel?!

Mostanság nem hallottunk sokat a Universal Pictures Szörnyuniverzumáról, viszont a címnélküli Múmia reboot lesz a soron következő, ami 2016 nyaráról 2017 tavaszára lett elnapolva. Nos, azt már tudjuk, hogy Alex Kurtzman rendezi a filmet Jon Spaihts és Billy Ray forgatókönyvéből, de a történet részleteit eddig nem osztották meg.

Lehet, hogy nő lesz az új Múmia

Mára virradóan a Heat Vision Blog arról számolt be, hogy az új múmia talán nő lesz. A történet napjainkban játszódik, és állítólag a címszereplő nemét az határozza meg, hogy a szereplőválogatás során a stúdió kiben lát több lehetőséget. Jelenleg tehát két verzió létezik a Universalnál: az egyik középpontjában egy női szörny áll, a másikban pedig egy férfi. A stúdió 1932-ben készített először filmet a karakterről, amelynek címszereplőjét Boris Karloff játszotta, aztán Arnold Vosloo vette át a szerepét az 1999-es rebootban, és annak folytatásában, azonban a harmadik részben már Jet Li alakította a kérdéses karaktert.

Ha a stúdiónál tényleg úgy döntenek, hogy nő játssza a múmiát, akkor a franchise történetében először lesz dolgunk nőnemű múmiával. Meglátjuk, mit hoznak a következő hónapok... Egyelőre elborult ötletnek tűnik az álláspontjuk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Női múmia, női szellemirtók, kidobónő a Road House remake-ben. Mi a fene zajlik most Hollywoodban? Mintha nem tudnák eldönteni, hogy kinek csináljanak filmeket. Ahelyett, hogy kitalálnának új erős női karaktereket ( pl. Ellen Ripley, Furiosa, Charly Baltimore ) inkább lecserélik a régi férfiakat. Csak nekem hangzik ez baromságnak és marha nagy buktának?

    • Nem tudnak. Gyökérség van. Az eredetiséget elhappolták a művészfilmek, és akármennyire nem látja be a nép, abban van a jövő. VAGY: tolhatják a popcornt az agyhalott szarokra… Nem tudom, de ez így vérzik. Kb. mintha kiherélnék a karaktert… Amúgy Az ismeretlen Drakula nekem bejött. Ha azt a szintet hozzák… de az a baj, érzem, hogy ellesz ez keményen cseszve. Pedig mennyire jó kis franchise volt ez. Ami viszont jó, hogy a múltat nem vehetik el tőlünk.

      • zsocso

        Az Ismeretlen Drakula nem volt rossz. De sajnos az nekem nem egy Drakula film volt. Ő egy szuperhős volt inkább abban a filmben. A harcok közben azt éreztem, mintha egy Marvel filmet néznék. Már vártam, hogy mikor jön Penge és nyirja ki az egész béna bagázst. Nem volt benne semmi félelmetes, semmi Drakulás. Sőt még inkább szimpatikussá tették a karaktert. Ha ezen az úton fog haladni az új Múmia is, akkor engem már most elvesztettek.

        • Gondolj bele abba, hogy a régi horrorok ma már viccesek. Legalábbis egyesek szerint, és mai szemmel nézve. Én imádom az összes Universalos ‘zöld horrort’, és egy jó párat még nem sikerült pótolnom. Azt mondom, hogy Hollywood eleve hülye logika szerint működik ma… itt a fő gond.