Mire számíthatunk 2012-ben a Summit Entertainmenttől?

SINISTER

A Summit Entertainment is szépen összegyűjtötte, mire számíthatunk tőlük idén, és hát az igazat megvallva nem jönnek több tucat filmmel, de azért nagyobb részük mégis várós. Mivel korábban már mindegyikről volt szó, a címkék igencsak segítőkészek.

Borotvaélen (Man on a Ledge) – január 27. (idehaza: február 2.)

Gone – február 24. (idehaza: nincs infó)

The Cold Light of Day – április 6. (idehaza: nincs pontos dátum)

Step Up 4 - július 27. (idehaza: augusztus 30.)

Warm Bodies – augusztus 10. (idehaza: nincs infó)

Sinister – augusztus 24. (idehaza: nincs infó)

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) – november 16. (idehaza: november 22.)

The Perks of Being a Wallflower – nincs bejelentett dátuma

The Impossible – nincs bejelentett dátuma

Mivel legutóbbiról nem volt még szó, így most megejteném. Naomi Watts és Ewan McGregor alakítják a The Impossible főszereplőit, az alapokat pedig a 2004-es tsunami egy családja adja, akik túlélték a katasztrófát. A rendezői székbe Juan Antonio Bayona-t (Árvaház) sikerült beleültetni.

Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) és három fiuk vakációzni indulnak Thaiföldre, hogy eltöltsenek néhány csodálatos napot a trópusi üdülőparadicsomban. December 26-án reggel a medence körül lógatva lábukat, Karácsony éjszakáját követően félelmetes morgásra figyelnek fel a föld mélyéből. Maria megdermed az ijedtségtől, amikor a hatalmas víztömeg - szökőár - megindul a szálloda irányába.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .