Megerősítve a Star Wars 8 és 9 premierdátuma

Amíg a Star Wars: Az ébredő Erőre (Star Wars: The Force Awakens) decemberi premierjére várunk, halkan megerősítette a Disney a Star Wars 8 és a Star Wars 9 premierdátumát is, azonban a testvérfilmekről nem esett szó.

Megerősítve a Star Wars 8 és 9 premierdátuma

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója is áment mondott a 2017-es és 2019-es premierévre, amelyek természetesen a Star Wars: Episode VIII és a Star Wars: Episode IX-re vonatkoznak. Ettől függetlenül viszont állítólag nem kell aggódnunk a Gareth Edwards-féle Star Wars spin-off miatt sem, melyet valamikor 2016-ban kapunk.

Mivel Iger beszédében elhangzott az "ez a trilógia" is, így megindultak a spekulációk is, hogy a 7-8-9 és a testvérfilmek után jöhet egy újabb trilógia. A második testvérfilm egyébként Josh Trank rendezésében fog készülni, de akörül még nagyon nagy a csend, bár 2018-ig még bőven van idő.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

    • zsocso

      Ha már 4 milliárdért megvette a Disney a jogokat, akkor gondolom kezdeni is akarnak velük valamit. Sok film kell ahhoz, hogy visszajöjjön 4 milliárd és még nyereségük is legyen.

      • Ennek a franchise-nak elvileg nem lesz gond, és tényleg baromi kíváncsi vagyok, mit fog produkálni a kasszáknál decemberben.

  1. Janosh

    Évente egy Star Wars. Királyság! :)

  2. kroobe

    Ha a 7 rész nagy siker lesz,márpedig van rajongó tábora akkor ott lesz az avatar bevételének közelében.Ami vagy 3 milliárd dollár.Úgyhogy a Disney kaszálni fog úgy néz ki.Aztán 7-8 rész -spin off lesz dőzsölés.

  3. Hollingsworth

    Plussz játékfigurák, játékok stb….. dőlni fog a disneynél a lé!!