Megerősítve: Jackmannek a Wolverine 3 lesz az utolsó

Korábban is voltak már találgatások, sőt, márciusban maga Hugh Jackman ejtette el, hogy a Wolverine 3-ban bújik utoljára Rozsomák bőrébe.

Megerősítve Jackmannek a Wolverine 3 lesz az utolsó

A színész a minap vendégeskedett a The Dr. Oz Show-ban, ahol tiszta vizet öntött a pohárba, és leszögezte, hogy a Wolverine 3-ban lesz utoljára Rozsomák, vagy hétköznapi nevén Logan. Megtudhattuk tőle, hogy nem szeretné tovább húzni az időt, hiszen eleve 17 hosszú évről beszélünk, és rajta is fog a kor.

Múlthónapban hallhattuk, hogy az X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) és a Wolverine 3 lesz Bryan Singer rendező-producer utolsó két X-Men filmje, viszont az nem világos, hogy mi lesz az X-Men univerzum sorsa. Jelenleg két testvérfilm van készülőben, egyik a 2016. február 12-ére bejelentett Deadpool film, a másik pedig a 2016. október 7-én debütáló Gambit film. Egyelőre még csak pletykálják, hogy a karakter a X-Men - Apokalipszisben is feltűnik, de a megerősítés még várat magára.

A Wolverine 3-at 2017. március 3-án küldik mozikba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Én szerettem a Jackman féle Rozsomákot, de talán nem is baj ha kicsit pihentetik a karaktert.
    Valamikor a jövőben még újra lehet castingolni. Van még rengeteg Rozsomákos történet, amit ellehetne mesélni. Például a Weapon X.

  2. Hollingsworth

    Jackman is összeolvadt már rozsomákkal! én nem is tudnék mást elképzelni erre a szerepre. bárki lesz is az nagyon magasra tette Hugh a mércét!