Margot Robbie az álmok földjén

Margot Robbie újabb filmben vállalt szerepet, amely a Dreamland címre hallgat és egy érzelmekkel teli thrillerről van szó, amelyhez Ncolaas Zwart írt forgatókönyvet, a rendezői posztot pedig a Sundance-győztes Miles-Joris Peyrafitte (As You Are) kaparintotta meg.

A cselekmény szerint egy csőd szélén álló családi farmon járunk a Dust Bowl-t követően, ahol a tizenöt éves Eugene Evanst követhetjük nyomon, aki egy szökevény bankrabló (Margot Robbie) nyomába ered, hogy begyűjtse a rá kitűzött vérdíjat. Minden esélye ellenére tovább jut az ügyben, mint az FBI és a helyi rendőrség, csakhogy sokkal többről van itt szó, mint azt a hatóságok állítják.

Margot Robbie producerként is kiveszi részét a munkálatokból Tom Ackerley és Josey McNamara társaságában. Miles Joris-Peyrafitte még 2015-ben nyerte el a Zsűri Különdíját a Sundance Film Fesztiválon az As You Are című misztikus drámájával, aki akkoriban 23 éves volt, ezzel pedig a legfiatalabb filmesként volt jelen a fesztivál versenyszekciójában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .