Premierdátumot kapott a Szemfényvesztők 2

A The Hollywood Reporter szerint a Lionsgate kitűzte két készülőfélben lévő filmje, a Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) és a nemrégiben bejelentett Dirty Grandpa premierjét is.

Kitűzték a Szemfényvesztők 2 és a Dirty Grandpa premierjét

A Szemfényvesztők 2 két év múlva, 2016. június 10-én érkezik, amikor a Sony Pictures Uncharted adaptációja is mozikba kerül, ha minden jól alakul. Korábban Jon M. Chu-t emlegették rendezőnek, akit most meg is erősített a THR, ugyanis a Szemfényvesztőket ledirigáló Louis Leterrier nem tér vissza, hogy megrendezze a folytatást. Arról viszont még nincsenek biztos információk, hogy Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco és Mark Ruffalo visszatérnek-e, de minden bizonnyal igen.

A Dirty Grandpa 2015. december 25-én debütál - ennek a filmnek a Joy-jal, a Mission: Impossible 5-tel és a The Revenanttal kell megküzdenie. A Robert De Niro és Zac Efron főszereplésével készülő alkotásról az egyik Torontói hírben olvashattatok. Dan Mazer rendezi a filmet, ám arról nincs hír, hogy mikor ragadnak kamerát, bár gondolom, azért még egy-két szereplőt bejelentenek előtte.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Az első Szemfényvesztők nekem nagyon tetszett…….egészen az utolsó 5 percig. Ott viszont lehúzták a filmet a klotyón egy mozdulattal. De azért érdekel, hogy mit hoznak ki a második részből.