Kémes-elmegyógyintézetes film Mad Dogs címmel

A Heat Vision Blog szerint a Warnerhez került a Mad Dogs című akció-vígjáték, amelynek fő székébe meg is győzték Jay Roachot.

Kémes-elmegyógyintézetes film Mad Dogs címmel

James Grady (A Keselyű három napja) azonos című regénye adja az alapokat, és a stúdió az 1970-es években ismert összeesküvős thriller vonalat szeretne vele követni, illetve egész pontosan annak egy modernizált változatát készítenék el. Tónusát tekintve olyan lenne, mintha kereszteznénk a Száll a kakukk fészkére-t (One Flew Over the Cuckoo's Nest) a Másnaposokkal.

A Mad Dogs film esetében a könyvet amolyan "ugródeszkaként" fogják használni, amelynek középpontjában az amerikai hírszerző ügynökség három ügynöke áll, akiket feletteseik őrültnek kiáltottak ki diszfunkcionális életmódjuk miatt. Ezeket az embereket egy kémek számára fenntartott, kormány által üzemeltetett elmegyógyintézetbe zártak, ahol annyira bediliztek, hogy azt hitték, valaki meg akarja ölni őket. Megpróbáltak megszökni innen, de amikor amikor rájönnek, hogy túl sokat tudnak, a túlélésük érdekében ki kell deríteniük, hogy pontosan mit is.

Jay Roach jelenleg a Trumbo című életrajzi film utómunkálataival van elfoglalva, amelynek főszereplőit Bryan Cranston és Helen Mirren alakítják.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .