Johnny Depp lesz Grindelwald, Dumbledore visszatér

Én a Warnerre haragszom, ti pedig haragudhattok rám, de ha nem itt, ahol máshol jött volna szemben néhány spoileres infó a jövőhéten debütáló Legendás állatok és megfigyelésük - no meg annak folytatása(i) - kapcsán.

johnny-depp-lesz-grindelwald-dubledore-visszater

Nemrégiben Johnny Depp szerepet vállalt a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben, amikor szárnyra kapott a pletyka, hogy Grindelwald szerepére írt alá, és a találgatások helyesnek bizonyultak, ugyanis David Yates erősítette meg a hírt.

Ami pedig a spoilereket illeti, gratulálok a Warnernek, hogy eddig nem szivárgott ki, és nem értem, hogy most miért kellett elkotyogni, hogy két napot forgattak Deppel a Leavasdeni stúdióban, tehát már az első részben is szerepelni fog Grindelwald. Yates azt is megerősítette, hogy Dumbledore visszatér a második filmben, de nem Michael Gambon alakításában, mivel előzményfilm, itt egy fiatalabb színészre lesz szükségük.

Sőt, a második rész visszatér Európába, a helyszínek között szerepel majd Anglia és Párizs is, a készítők ezúttal mellőzni akarják az amcsi helyszíneket. Grindelwald egyébként a legnagyobb fekete mágus volt Voldemort előtt, akinek nyilván a fiatal Dumbledore lesz a kihívója.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Edete

    Én örülök hogy elkotyogták, mert így máris sokkal jobban érdekel a történet.

      • Edete

        Mi a hátránya? Mármint biztos van, de én nem látom.

        Eddig úgy voltam ezzel a filmmel, hogy megnézem , de csak mert a Harry Potter könyvek (szigorúan a könyvek) a tini korom nagy kedvencei voltak. Most hogy tudom előbb-utóbb lesz Dumbledore meg Grindelwald, már érzek valami késztetést is hogy lássam a filmet. És szerintem nem egyedül vagyok így ezzel, bár akik csak a filmeket látták azok nyilván nincsenek annyira oda ettől a hírtől.