Jennifer Lawrence és Steven Spielberg háborús emlékei

A Deadline szerint Jennifer Lawrence és Steven Spielberg közösen hozzák tető alá az It's What I Do adaptációt, amelynek a Warner Bros. ad otthont, az alapokat pedig Lynsey Addario emlékiratai szolgáltatják.

Jennifer Lawrence és Steven Spielberg háborús emlékei

A Warner licitháborún tett szert a projektre, maga mögé utasítva ezzel a Working Title-t, akik Reese Witherspoonnal a főszerepben, Darren Aronofsky rendezővel az élén készítették volna el a projektet, amelynél Natalie Portman és Margot Robbie is részt vettek volna a készítésben. A The Weinstein Company foga is fájt a projektre - ők George Clooneyt és Grant Heslovt emelték volna az élre.

Lynsey Addario az összes érdeklődővel személyesen találkozott, és elmesélte nekik afganisztáni történetét. Ő egy Pulitzer-díjas újságíró, aki Afganisztánba látogatott a 9/11-es támadásokat követően, és az áldozatok bemutatásával szerzett magának hírnevet. Mutatott a tálib rezsimtől szenvedő afgánokat, a dárfúri népirtás áldozatait és megerőszakolt kongói nőket. Munkája miatt a líbiai polgárháború alatt elrabolták őt a Kadhafihoz hű erők. Emlékirata tavaly jelent meg.

Arról még nincs hír, hogy ki adaptálja forgatókönyvvé az It's What I Do-t, és az sem tisztázott, hogy ez lesz-e Steven Spielberg következő filmje, vagy sem. Spielberg jelenleg a még mindig címnélküli hidegháborús thrillerjén dolgozik, és tervei szerint évvégén lát neki a The BFG-nek. Jennifer Lawrence az X-Men - Apokalipszist (X-Men: Apocalypse) kezdi forgatni áprilistól, de ott van még neki a The Dive, a Passengers és az East of Eden is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .