Jack Huston az első Ben-Hur képeken

A Paramount Pictures és az MGM közösen készítik a Ben-Hur remake-et, amelynek első hivatalos képeit az USA Today szállította. A rendező Timur Bekmambetov, a főszerepben pedig Jack Huston és ahogyan azt a második képen láthatjátok, Morgen Freeman is feltűnik a filmben. A továbbiak: Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zorer és Sofia Black-D'Elia.

Mivel a premier odakint augusztus 12-én esedékes, hamarosan jönnie kell az első előzetesnek is. Ami pedig a hazai bemutatót illeti, bizonyára nem várakoztatnak meg bennünket.

Jack Huston az első Ben-Hur képen_1

Jack Huston az első Ben-Hur képen_2

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. pikto

    Ebben nagyon reménykedem, az eredeti nagy kedvencem

    • Hollingsworth

      Meg kéne nézni a régit mert még azt se láttam! :D

      • zsocso

        Én olyan filmeket, amik a 70-es évek előtt készültek nagyon ritkán nézek meg. Valahogy nem veszi be a gyomrom. Főleg a kosztümös filmek tünnek mai szemmel nevetségesnek.

  2. Timur Bekmambetov? :D Na akkor látványban, nem lesz hiányunk :)

    • zsocso

      Már csak az a kérdés, hogy milyen minőségü lesz az a látvány? A Wantedben és az Abraham Lincolban nagyon kilógott a CGI. Amikor a Lincolban a lovak hátán futkostak és harcoltak, az nálam kicsapta a biztositékot. Vagy amikor a Wantedben csavarták a golyót. Na ilyen akciókból nem kérek többet.

  3. Egyáltalán nem várom, de a mozijegyet lehet, hogy megveszem majd azért… Bekmambetov nagyon őrült rendező, a korábbi filmjeit szerettem, bár az AbeLincoln gyengécske lett valamennyire, de még úgyis tetszett.

    A Wantedot azért védeném, mert nem valós alapokon nyugszik… hanem képregényen, így meg simán belefér.

    • zsocso

      Igaz, hogy a Wanted képregény de a film csak egy silány másolata a történetnek. A képregényben elég kemény fickók. Ha jól tudom egyszer lenyomták Superman-t is.