The Inhumans és Captain Marvel 2018-ban

Lassan muszáj mindenre sort keríteni, hiszen nem árt, ha külön hírben is olvashatjátok, hogy a Captain Marvel filmet 2018. július 6-án kapjuk - derült ki a Marvel tegnapi sajtótájékoztatóján.

Kevin Feige a helyszínen megerősítette, hogy a történet középpontjában Carol Danvers fog állni, aki csapdába esik két birodalom között: a Föld és az világűr között. Természetesen a bejelentéshez logóval is készültek, hogy kerek legyen a kép.

marvelstudioseventlarge7

Ugyanebben az évben, vagyis 2018. november 2-án debütál a The Inhumans, amelyről szintén olvashattatok már korábban, úgyhogy javaslom a címkéket. Ugyan korábban Vin Diesel elejtette, hogy talán csatlakozik ehhez az űrkalandhoz, azonban az nem nyert sem megerősítést, sem pedig megcáfolást, hogy miről is van szó valójában.

marvelstudioseventlarge8

Kevin Feige ezt az űrdolgot pedig nem mással hozta kapcsolatba, mint A Galaxis őrzői 2-vel (Guardians of the Galaxy 2), amelynek egyik főszereplőjét, Grootot Vin Diesel hangolta és 'alakítja' is.

marvelstudioseventlarge3

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .