Hulk és Fekete Özvegy sem kap külön filmet

Tegnap a Marvel nagy bejelentést tett, és egy rakat bannert is nyilvánosságra hoztak a címek és a premierdátumok mellé, viszont akkor még senki sem gondolt bele, hogy sem Hulk, sem pedig Fekete Özvegy különálló filmjét egy árva szóval sem említették.

Hulk és Fekete Özvegy sem kap külön filmet

Kevin Feige producer és egyben a Marvel egyik vezető beosztású illetékese elárulta, hogy jelen pillanatban nem terveznek külön filmet ezeknek a karaktereknek.

Ugyan a Mark Ruffalo által játszott Hulk és Scarlett Johansson Fekete Özvegye is a Bosszúállók csapatába tartozik, és jó néhány jövőbeli filmben fognak is szerepelni, de a stúdió inkább más filmekre fordítja energiáit, gondolva ezzel a Fekete Párduc filmre, vagy a Captain Marvelre, de ne feledkezzünk el Doctor Strange-ről, vagy Ant-Manről sem.

Amikor rákérdeztek, hogy Scarlett Johansson karaktere miért nem kap külön filmet, Feige annyit válaszolt, hogy a Bosszúállók - Ultron korában (Avengers: Age of Ultron) elég jelentős szerepe lesz. Tehát megvannak a terveik Fekete Özveggyel is, de egyelőre nem gondolják úgy, hogy külön film kellene neki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .