Hétvégi USA bevételi adatok – 2012.07.08.

  1. $65M - $341,2M – The Amazing Spider-Man (A csodálatos pókember)
  2. $32,6M - $120,2M – Ted
  3. $20,2M - $201,3M – Brave (Merida, a bátor)
  4. $16,2M - $16,2M – Savages (Vadállatok)
  5. $15,6M - $72,8M – Magic Mike
  6. $10,2M - $45,9M – Tyler Perry's Madea's Witness Protection
  7. $7,7M - $453,5M – Madagascar 3: Europe's Most Wanted (Madagaszkár 3)
  8. $7,2M - $12,6M – Katy Perry: Part of Me
  9. $4,6M - $38M – Moonrise Kingdom (Holdfény királyság)
  10. $3,5M - $17,3M – To Rome with Love (Rómának szeretettel)

Emberek, a TDKR-ra vártok? A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) $65 milliós hétvégével nyitott, de mivel Függetlenség napja volt a héten, és keddtől már adták, így $140 millió összecsúszott hazájában, világszerte pedig egyharmad milliárd, ami elég cool szám, bár a gyártási költséget egyelőre titkolják. A Ted bitang erősen tartja magát, és alig 40%-os esést produkált a nyitóhétvégéjét követően, harmadik a Merida, a bátor, ami szintén jó számokat hoz még mindig. Negyedik helyre nyitott a Vadállatok (Savages) című Oliver Stone film, amellyel minket októberig húznak. Húúúúzza… Visszatérve a filmre, $45 millióból készült, ami elég gazdaságos gázsi, ha megnézzük, mennyi híresebb színész szerepel benne. A Magic Mike esett ugyan 60%-ot, de miről beszélünk, amikor a gyártási költségének már majd tízszeresét termelte vissza? Ezt követően Tyler Perry vígjátéka remekel, aztán a már majd félmilliárdot hozó Madagaszkár 3 kullog. A nyolcadik hely jutott a szintén újdonságként mozikba kerülő Katy Perry: Part of Me-nek, melyet $12 millióból gyúrtak késszé, és mivel a marketingre nem sokat költöttek, ha nem is megasiker, de azért jövedelmező dokumentumfilm ez Paramountéknak. A Holdfény királyságé az utolsó előtti hely, amelyről holnap reggel érkezik írásom, és végül a Rómának szeretettel című Woody Allen film zárja a toplistát, ami most kapott 777 termet pluszba, így tarolt is.

Kisebb premier ezúttal egy szál magában a China Heavyweight dokumentumfilm volt, amelyet 1 teremben játszottak, ahol $4,000 dollár sikerült össze.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

  1. Anonymous

    A csodálatos Pókemberre várok, TDKR nem hat meg… nem kedvelem Batmant. :D

  2. A sötét lovag úgy is tarolni fog és uralkodni fog! :)
    Én arra leszek majd kíváncsi, hogy vajon lesz-e olyan brutális nagy (vagy nagyobb) bevétele, hogy túlszárnyalja a Bosszúállókat!

  3. lazalaci21

    A csodálatos Pókember korrektül nyitott, szerintem behozza az elődöket, de legalábbis az első részt 820 milliós világbevételét, főleg a 3D miatt is.

    Jó látni, hogy a Ted arat rendesen, reméljük a film is jó lesz.

    A Vadállatok is várós, csak hát október? Vicc.

    A TDKR rendesen aratni fog és még több, mint 3 HÉT! :/

  4. Anonymous

    nem tudom, hogy itt miért mindig pókembernek van írva a Pókember :D az ‘A csodálatos Pókember’ helyesen leírva :)

  5. Ádám Hauzman:
    Kétlem :P

    Névtelen 20:42
    Hát kinek hogy, mindig is megvolt a két oldal.

    M3NYUS: várjuk ki a végét, én is nagyon bízom egy a második részhez hasonló brutális nyitószámban ($158,4M).

    lazalaci21:
    Valóban korrekt, főleg, hogy újrázásról beszélünk. Biztos meglesz az 1 milliárd, elég jól fial. A Ted-re én is egyre kíváncsibb vagyok, a Vadállatok, és még sok más hónapokkal/félévvel később bemutatásra kerülő filmek tényleg röhejesek… :S Ja, rohadt messze van, de hidd el, az az egy hét lesz a legnehezebb, mikor kint már bemutatják. :)

    Névtelen 12:00
    Hehe, ha olvasod az oldalt egy ideje, tudod, hogy elég nagy figyelmet szentelek a címeknek, és ha listázod a filmet címkék alapján, hónapokkal ezelőtt még nagy P-vel volt írva, de már jó néhány hete, amikor teljesen hivatalos lett a magyar cím, a forgalmazó közölte, hogy a p kicsi, ők sem értik miért, szóval jól van az úgy. ;)

  6. Anonymous

    szerinted van jól az úgy :D mindig is nagy P volt. akkor a port.hu egy idióta, a Hulk-ot se hulk-nak, vagy Superman-t se superman-nek írjuk… sőt, Batman-t se batman-nek ;)