George Lucas jóváhagyta a Howard, a kacsa filmet

A Galaxis őrzői egyik legviccesebb vendégszereplője Howard, a kacsa (Howard the Duck) volt, és a rajongók már korábban is odáig voltak az ötletért, hogy saját filmet kapjon.

George Lucas jóváhagyta a Howard, a kacsa filmet

Egy ideje már nyílt titok, hogy a Marvel valamikor a jövőben elkészíti a Howard, a kacsa filmet, és történetesen az 1986-os film producere, George Lucas egyetért az ötlettel, hogy elkészüljön a film.

Bár az sem mellékes, hogy ez idáig a Marvel tagadta a filmet, de úgy tűnik, hogy Howard is a MCU részesévé válik. Howard egyébként visszatért a Marvel új képregény sorozatában, amit az amerikaiak már be is szerezhetnek a képregényboltokban. Amennyiben el is készül a Howard, a kacsa film, 2020-ig nem sok esély van rá. Vajon vele is találkozhatunk a hamarabb debütáló A Galaxis őrzői 2-ben (Guardians of the Galaxy 2)?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. BenZe

    Hát nem tudom. :D Én nem vagyok elragadtatva a hírtől. Már, amikor megláttam a Galaxis Őrzői végét, akkor is úgy voltam vele, hogy ez ugye csak valami vicc. De hát, majd kiderül milyen lesz.

  2. zsocso

    Talán nem kellene a Marvelnek ennyire átmenni dedósba. A DC jön a darkos Batman vs Superman-el, ők meg Howard kacsát akarják beépiteni ugyanabba az univerzumba, amiben az Avengers van? Lassan kezd jobban tetszeni a DC stilusa.