Fantasztikus négyes és Assassin's Creed borulás

Hol jó hírek, hol pedig rosszak érkeznek a The Hollywood Reporter jóvoltából. Most épp utóbbi, ugyanis a Fox két nagyobb filmjének premierjét is elnapolta.

Fantasztikus négyes és Assassin's Creed borulás

Egyik a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) újragondolás, ami 2015 június 19. helyett csak 2015. augusztus 7-én kerül mozikba, tehát nem sokat kell rá várnunk, de tippre A Galaxis őrzői sikerét akarják meglovagolni ezzel a nappal.

Az Assassin's Creed helyzete viszont már nem ilyen rózsás, ugyanis a Michael Fassbender főszereplésével készülő videojáték adaptáció eredetileg 2015. augusztus 7-én debütált volna, ám most premierdátum nélkülivé vált.

Ha már rendezkedés, akkor a Fox a Paper Towns adaptációt is megrángatta, ami 2015. július 31. helyett a Fantasztikus négyes eredeti helyén, 2015. június 19-én fog nyitni. Ennek történetében Quentint (Nat Wolff) követhetjük nyomon, aki rájön, hogy a lány, akit szeret, nem egészen az, akinek hiszi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .