Emma Stone szerepelhet Woody Allen új vígjátékában

Emma Stone szerepelhet Woody Allen új vígjátékában[2]A Deadline hírei szerint Emma Stone-nal folynak a tárgyalások, hogy vállaljon szerepet Woody Allen író-rendező következő vígjátékában, amely jelenleg cím nélkül árválkodik (Magic in the Moonlight).

Egyelőre természetesen a történetről sem árultak el semmit, és arról sincs hír, hogy mikor kezdik a forgatást. Woody Allen következő filmje, a Blue Jasmine július 26-án kerül mozikba odakint, a főszerepeket pedig nem kisebb nevek játsszák, mint Alec Baldwin, Cate Blanchett, Louis C.K., Michael Stuhlbarg, Peter Sarsgaard, Bobby Cannavale, Alden Ehrenreich, és Sally Hawkins.

Emma Stone jelenleg A csodálatos pókember 2-t (The Amazing Spider-Man 2) forgatja, de ne feledjük, hogy az Alejandro González Iñárritu rendezésében készülő Birdmanben, Guillermo del Toro Crimson Peakjében és Cameron Crowe filmjében is szerepet vállalt. A színésznő legutóbb a Croodékban hangolta az egyik őshősnőt, Eepet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .