Dwayne Johnson még mindig a DC szuperhősei körül

Dwayne Johnsont nem egyszer szóba hozták egy DC képregényből kiemelt hőssel, akinek kilétéről biztos információk még nincsenek. Most viszont a színészt meghallgatták Marvel Kapitány szerepére, akit a Peter Segal rendezésében készülő Shazam!-ban játszhat el először. Az ő története a fiatal Billy Batsonról szól, aki szert tesz egyfajta erőre, amivel Supermanszerű hőssé válik, akit Marvel Kapitányként ismer meg a nagyvilág. Mielőtt kevernétek a szezont a fazonnal, nem csak a Marvelnek van Marvel Kapitánya, hanem a DC-nek is.

Dwayne Johnson még mindig a DC szuperhősei körül

Alig, hogy befejeztem az előző bekezdést, ami egy külön hír volt, Dwayne Johnson máris megerősítette, hogy csatlakozott a DC képregények egyre növekedő világához, amivel arra utal, hogy egy hős szerepére írt alá, de arról még mindig nem beszélt, hogy kiről van szó. Bizonyára hamarosan lerántják a leplet karakteréről, viszont a Warner Bros. és a DC Comics annyira lelkesek, hogy máris tisztában vannak azzal, hogy kell egy újabb, jobb forgatókönyv. Merthogy kettő már íródott, de egyik sem volt az igazi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .