DiCaprio lehet Jobs, akit Danny Boyle rendezhet

Egy héttel azt követően, hogy David Fincher távozott a Sony Pictures égisze alatt készülő Steve Jobs életrajzi film rendezői székéből, a stúdió máris elkezdett tárgyalni Danny Boyle-lal - derült ki a The Hollywood Reporter beszámolójából.

DiCaprio lehet Jobs, akit Danny Boyle rendezhet

Sőt, ez még közel sem minden, ugyanis Boyle felkereste Leonardo DiCapriót, hogy vállalja el az Apple társalapítója, Steve Jobs szerepét. Amikor még Finchert beszélték a fő székbe, Christian Bale neve is szóba került Jobs szerepére, aki ténylegesen sohasem írt alá a projektbe.

Bennfentesek szerint egyelőre sem Danny Boyle-lal, sem pedig Leonardo DiCaprióval nem született megegyezés. Utóbbi alakítja az Alejandro González Iñárritu rendezésében készülő The Revenant főszereplőjét, melynek forgatása szeptemberben kezdődik.

A projekt még mindig abból a forgatókönyvből készül, amit Aaron Sorkin vetett papírra, alapjait pedig Walter Isaacson könyve adja, de ez már nagyon nem friss fejlemény. Boyle és DiCaprio dolgoztak már együtt A part (The Beach) című drámán 2000-ben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .