Csernobil viharfelhői gyülekeznek

A Warner belehúzott, avagy itt a Chernobyl Diaries második posztere, ami igazán meggyőzőre sikeredett, a tovább mögött pedig két új kép az Apple jóvoltából. Május 25-től lehet irigykedni a kintiekre. A filmet csak úgy reklámozzák, hogy "Oren Peli producer talált felvételes thrillerje".

Csernobil viharfelhői gyülekeznek

Chernobyl Diaries 02CHERNOBYL DIARIES

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Irigykedni? Miért? Mert Oren Peli eddig letett az asztalra egy minősíthetetlen Paranormal Activity-trilógiát meg egy gagyi tévésorozatot, ami már az első évaddal befuccsolt?

  2. Részemről várós, és ha most a The Riverre gondolsz, az eredetileg is egy évadosnak volt tervezve, nem? :) Bár a másodikról is mintha zengett volna a haraszt.

  3. Igen, arra gondolok :) Én a 3. rész után kaszáltam, de azt olvastam, hogy a kis nézettségre való tekintettel valószínűleg nem lesz 2. évad, ebből gondoltam, hogy be volt tervezve.

    Egyébként biztos, hogy meg fogom nézni a filmet, ahogy a Paranormal Acitivity-ket is megnéztem, mert egyszerűen érdekel, hogy mire fel hoznak dollárban százmilliókat ezek a hulladékok, de 3 rész alatt még nem sikerült rájönnöm :D