Casting 29.01.13.

  • A THR információi szerint Paul Giamattival folynak a tárgyalások, hogy vállalja el Rhino szerepét A csodálatos pókember 2-ben (The Amazing Spider-Man 2), aki a gonoszok táborát népesítheti. Felicity Jonest is szeretnék megnyerni egy szerepre, ám arról nem beszéltek, hogy kinek a karakterét szánják neki.
  • Mára sem maradunk X-Men: Days of Future Past hírmorzsa nélkül: Bryan Singer rendező visszahozza az eredeti filmek szereplőinek zömét, amit már tudunk, de amit még nem, hogy mostanság elkezdett értekezni James Cameron rendezővel az időutazós rész kapcsán. És megjegyezte, hogy a filmmel természetesen szorosan próbálják majd követni a képregényeket.
  • A Jessica Alba rajongók örülhetnek, hiszen a legújabb hírek szerint a Sin City: A Dame to Kill For című folytatásfilmben újra Nancy bőrébe bújó színésznő további rúdtáncot és sztriptízt ígért.
  • Az Amerikai Korhatár bizottság visszadobta Fede Alvarez horror feldolgozását, az Evil Deadet, amely még mindig túlságosan véres és erőszakos, hogy beleférjen az R-es korhatár besorolásba. Jelenleg NC-17-es besorolása van a filmnek, szóval ismét vágniuk kell. Kérdés mi marad.
  • Tegnap szóba került, hogy Bradley Cooper fogja alakítani Lance Armstrongot a jelenleg címnélküli életrajzi filmben, és mára Cooper megcáfolta a tegnap hallottakat, hogy vele bizony nem volt semmilyen e-mailezés, és hogy pletyka az egész.
  • Charlie Rowe (Diótörő 3D) leszerződött a Fox animációs kalandfilmjének, a Walking with Dinosaurs 3D-nek a főszerepére. Az ifjú színészt láthattuk korábban Az arany iránytűben (The Golden Compass) és a Ne engedj el-ben (Nevet Let Me Go) is többek közt.
  • A Walt Disney Studios bejelentette, hogy a korábban 1952 címen futó projektjük hivatalos címe a Tomorrowland lett. A George Clooney főszereplésével készülő film - melyet Brad Bird rendez Damon Lindelof és saját maga által írt forgatókönyvéből - 2014. december 19-én kerül az amcsi mozikba.
  • A Lucasfilm és a Disney alkotnak, és eltörölték a Star Wars II. rész - A klónok támadása 3D (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones 3D) és a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja 3D (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith 3D) premierjét is. Mindkét film idén került volna mozikba. Mindezt azért, hogy az új franchise-ra tudjanak fókuszálni… Kár érte!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .