Casting 28.12.12.

  • Egy ideje már biztos, hogy James McAvoy visszatér Professzor X szerepében az X-Men: Days of Future Past-ben. A színész legújabban arról nyilatkozott, hogy a karaktere kopasz lesz, de egyelőre közel sem biztos, hogy ebben a folytatásban, és reméli, hogy az első rész humorát a második részben is szorgalmazzák.
  • Robert Zemeckis nyilatkozott a hányatott sorsú Yellow Submarine című animációs projektről, amelyből a Disney tavaly márciusban bejelentette, hogy nem kér. Nos, a helyzet közel sem rózsás, ugyanis a rendező a tervek szerint más stúdiónál próbálta volna elsütni a projektet, de mostanra teljesen feladta, mondván, hogy nincs értelme elkészíteni a feldolgozást.
  • Kevin Smith nemrégiben csepegtetett néhány infót a Shop-stop 3-ról (Clerks III), amelyről a napokban ismét faggatták, és megerősítette, hogy tényleg készül a harmadik rész, amellyel 2014-re akar elkészülni, hogy tiszteleghessen az első rész 20 éves évfordulója előtt. Ők eddig már biztos főszereplőnek tűnnek: Jason Mewes, Kevin Smith, Brian O'Halloran, Jeff Anderson.
  • Nem meglepő módon A hobbit - Váratlan utazás számai várt fordulatot produkáltak, avagy az MGM és a New Line boldogan jelentették be, hogy a film összbevétele átlépte az $500 milliós álomhatárt. Világszinten $523,7 milliót jövedelmezett, amelyből $179,7 milliót hazájának, a maradék $344 milliót pedig a világ többi mozilátogatójának köszönheti.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .