Casting 25.10.13.

  • A hazánkban eredetileg is január 16-ára bejelentett Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit) vándorolt kicsit odakint, ahol karácsonykor nyitott volna, a Paramount Pictures viszont elmenekítette a filmet 2014. január 17-ére. Elvileg A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) űzte el a filmet, de arról nincs hír, hogy ez milyen módon befolyásolja a hazai premiert.
  • Ryan Reynolds a Yahoo! Movies UK-nak adott interjújában fejtegette, hogy a Deadpool film biztosan el fog készülni, de csak lassan haladnak vele. Aztán pedig az is elhangzott tőle, hogy "életcélja", hogy elkészüljön a film, mert imádja a karaktert. Nem utolsósorban pedig nagyszerűnek nevezte azokat az embereket, akik jelenleg részt vesznek a projektben.
  • Még tegnap esti bejelentés, hogy a Sony Pictures és a 20th Century Fox úgy döntöttek, 2014. február 7-én mutatják be George Clooney II. világháborús filmjét, a Műkincsvadászokat (The Monuments Men), amelyet így biztosan elkerülnek az aranyszobrok. Habár, talán 2015-ben nem, már ha még emlékeznek majd rá az Akadémia tagjai.
  • Jai Courtney (Die Hard - Drágább, mint az életed) két háborús filmben is szerepet vállalt. Egyik az Angelina Jolie rendezésében készülő Unbroken, a másik pedig a The Water Diviner, amely mögött Russell Crowe áll rendezőként és főszereplőként is. Először Jolie filmjét forgatja, amelynek munkálatai már zajlanak, aztán közvetlenül Crowe filmje kerül sorra a színésznél.
  • Nem csoda, hogy a kimagasló kritikákkal illetett 12 év rabszolgaság (12 Years a Slave) íróját, John Ridleyt felkapták, méghozzá az MGM bízta meg azzal a nemes feladattal, hogy dobja papírra a Ben-Hur forgatókönyvét, amelyet Timur Bekmambetov fog rendezni a tervek szerint jövő tavasztól.
  • A szuperhősök ma sem pihennek, és egy titkos forrás állítása szerint Paul Rudd és Rashida Jones nagyon közel állnak ahhoz, hogy aláírjanak az Ant-Man két főszerepére. Egyelőre még tintával nem érvényesítették a szerződést, de már csak a formaságok vannak hátra - ezt állítják. Rudd lehet Hank Pym, Jones pedig Janet Van Dyne.
  • Szóval még mindig nem biztos, hogy Will Smith feltűnik A függetlenség napja 2-ben (Independence Day 2), viszont Roland Emmerich rendezőtől megtudhattuk, hogy két forgatókönyv is készül a filmhez: egy, amelyiknek Smith a főszereplője, és egy másik is, amiben nem szerepel a karaktere. Juj, de súlyos!
  • Michael Arndt kiszállt a Star Wars: Episode VII-ből, aki korábban a forgatókönyvírást vállalta magára, de mivel az író rémesnek tartja a hetedik rész történetét, így lépett a projektből. Helyette Lawrence Kasdan és J.J. Abrams rendező közösen dolgoznak majd a szkripten. Ez akár még jó is lehet, mert Kasdan régi motoros a témában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .