Casting 23.10.13.

  • Alig két hónapja kezdték forgatni a The Expendables 3-at, Sylvester Stallone máris arról számolt be twitterjén, hogy a forgatást befejezték. A filmet fantasztikusnak tartja, és ők biztosan szerepelnek benne: Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Kelsey Grammer, és a "fiatal feláldozhatók", Ronda Rousey, Kellan Lutz, Victor Ortiz és Glen Powell.
  • A Warner Bros. illetékese, Greg Silverman egy interjúban beszélt a Batman vs. Superman esetleges új karaktereiről. Nos, szóba került a Csodanő, a Zöld Lámpás és a Villám is. Nem erősített meg semmit, viszont nem is tagadta, és például egy olyan karakternek, mint a Csodanő, ez a film remek lehetőség lenne.
  • Fenébe is! George Clooney II. világháborús drámája, a Műkincsvadászok (The Monuments Men) eredetileg még idén decemberben debütált volna, de a premiert 2014-re halasztották, viszont dátummal nem tudtak szolgálni. A késés oka csupán annyi, nem tudták volna befejezni a film utómunkálatait, így több időre van szükségük.
  • Doug Liman rendezi az Everest című hegymászós filmet a Sony Pictures számára, amelynek főszereplőjét, George Malloryt eredetileg Tom Hardy alakította volna, de Hardynak ütközne a film forgatása mással, így nagy valószínűséggel, hogy Benedict Cumberbatch veszi át a helyét. Ausztrál riválisa, George Finch szerepét pedig James McAvoy, Tom Hiddleston, Henry Cavill, Luke Evans, Dan Stevens, Matthew Goode vagy Jim Sturgess alakíthatja.
  • A legújabb hírek arról szólnak, hogy a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) rendezője, Alan Taylor nem örül annak, ahogyan zárul majd a film. A vége főcímről beszélt, de mivel én sem kívánok spoilerekbe futni, így a Bleeding Cool oldalára küldöm azokat, akiket érdekel.
  • Catalina Sandino Moreno fog beugrani Rosario Dawson helyére a Brad Peyton rendezésében készülő Incarnate című természetfeletti thrillerben. Dawson ütemezési problémákra hivatkozva lépett a projektből. A forgatást novemberben kezdik Los Angelesben.
  • Az MGM felkérte Scott Neustadtert és Michael H. Webert, hogy dobják papírra a Me Before You című adaptáció forgatókönyvét. Az alapokat Jojo Moyes bestsellere adja, amelynek részleteit a címkéken keresztül felidézhetitek. Az írópáros legutóbb a The Spectacular Now forgatókönyvén dolgozott, de az 500 nap nyár is az ő nevükhöz fűződik.
  • Hoppá! James Cameron nem semmi hírrel jött: Maga a rendező nyilatkozta a Deadline-nak, hogy a Stephen Lang által alakított Miles Quatrich ezredes visszatér az Avatar 2-ben, az Avatar 3-ban és az Avatar 4-ben is. Hiába ölték meg az első részben a karakterét, annyira emlékezetes alakítást nyújtott, hogy ott a helye a folytatásokban is.
  • Ben Kingsleyvel nemrégiben a Vasember 3-ban is találkozhattunk, ahol Mandarint alakította. Maga a karakter engem nem igazán vett meg, de a legújabb spekulációk szerint Mandarin visszatérhet a Marvel titkos projektjében. Vélhetőleg egy újabb One-Shot rövidfilmről van szó.
  • Az utóbbi időben csend van a Teenage Mutant Ninja Turtles körül, most viszont megerősítették, hogy sem Bebop, sem pedig Rocksteady nem térnek vissza a jövőre érkező filmben, amelyet Jonathan Liebesman rendez nekünk. Persze az is lehet, hogy csak pletykáról van szó.
  • Mégis elkészül a címnélküli John Belushi film (Untitled John Belushi Project), amelyet Steve Conrad fog rendezni, és a legújabb hírek szerint Joaquin Phoenix, Emile Hirsch és Adam DeVine is esélyes a komikus szerepére. De vajon kire esik a választás? Ezt se most tudjuk meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .