Casting 17.12.14.

  • Most lesz csak igazán érdekes a Sandman adaptáció. Eredetileg Joseph Gordon-Levitt játszotta volna a főszereplőt, Morpheust, viszont ő már csak producerként, és talán rendezőként érintett a dologban. Viszont helyére Tom Hiddleston érkezik, bár Johnny Deppet is említették egy időben, viszont Benedict Cumberbatch lett volna a tökéletes, de neki nincs rá ideje.
  • A Paramount Pictures ma is a Star Trek 3-mon kínlódik. Állítólag Roberto Orci azért lépett a rendezői székből, mert a stúdió hasonló folytatást szeretett volna, mint a manapság annyiszor emlegetett A Galaxis őrzői. Az irigység kézzel fogható, ugye? De azt is tudjuk, mi szokott lenni a görcsösen akarásból…
  • A DramWorks Studios bejelentette, hogy az újonc Ruby Barnhill fogja alakítani a fiatal Sophie-t Roald Dahl klasszikusa alapján készülő The BFG-ben. A fiatal tehetséget maga Steven Spielberg választotta ki, akire a rendezés vár. Mark Rylance pedig a nagy barátságos óriás szerepére írt alá.
  • Tessa Thompsonnal (Dear White People) bővült az MGM égisze alatt készülő Rocky spinoff, a Creed szereplőgárdája. Arról nem adtak hírt, hogy a színésznőnek melyik karaktert szánják, viszont Michael B. Jordan mellé írt alá, aki Apollo Creed unokáját alakítja. Stallone pedig visszatér Rocky Balboa szerepében.
  • A Sonynak nincs elég baja a hackertámadással, még a The Interview premierje is kérdőjelessé vált. Konkrétan az a hackercsoport, akik feltörték a Sony szervereit, olyan fenyegetőző e-mailt küldtek a stúdiónak, hogy ha nem fújják le a filmet, a 9/11-hez hasonló terrortámadás lesz. Ezért Franco és Rogen lemondták interjúikat és a sajtótájékoztatót is, aztán majd a stúdió eldönti, mi legyen a film sorsa.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .