Cannes 2014: A svédek bevásároltak

A svéd NonStop Entertainment nevű forgalmazó megállíthatatlan tempót diktálnak, akik bevásároltak a Cannes-i Film Fesztivál marketjén, amelyről a The Hollywood Reporter számolt be hírében. Hozzájuk került például Xavier Dolan filmje, a Mommy, valamint az Andrey Zvyagintsev rendezésében megvalósult Leviathan is, és még sok más.

Cannes 2014 A svédek bevásároltak

A NonStop csapott le többek között a Berlinalén Arany Medve-díjjal jutalmazott Black Coal, Thin Ice-ra is, amely mögött a kínai Diao Yinan rendező áll, valamint Kevin Smith karácsonyi horrorjára, az Anti-Clausra, Whit Stillman filmjére, a Love and Friendshipre, amelynek alapjait egy Jane Austen regénye szolgáltatta, illetve a holland thrillerre, a Wolfra is.

Ehhez a forgalmazóhoz került a Mommy teljes skandináv, izlandi és balkáni jogai, amelyet a Seville Internationaltől vásároltak meg. A Love and Friendshipet a Protagonisttől, a Wolfot pedig az XYZ-től vásárolták meg, és ugyanezekre a területekre szól a szerződés. A Pyramide Filmstől megvásárolt Leviathant, pedig a Fortissimótól szerezték be.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .